Back to top

Una terrorífica desaparició a la Casa Gasull per celebrar Halloween a Reus

Una trentena de joves del Casal de Joves la Palma de Reus han ofert aquest cap de setmana la seva proposta terrorífica i solidària per la festivitat de Halloween.

Entrar a inspeccionar la Casa Gasull de Reus a la recerca d’una noia que una nit va entrar-hi, però mai va sortir-hi. Aquesta ha estat la proposta del Casal de Joves la Palma per a la celebració de Halloween d’enguany. Una història nova, en un espai nou, que ha ofert als visitants un tour terrorífic per la Casa Gasull.

L’activitat ja fa un bon grapat d’anys que se celebra de la mà del Casal de Joves la Palma, tot i que fins ara sempre s’havia emplaçat a l’espai de La Palma de Reus. Enguany, i després de la parada per la pandèmia, van aconseguir que la família Gasull els cedís la casa i van crear ‘La maledicció de la Casa Gasull’, un muntatge que ha profunditzat en un terror més psicològic a través dels seus personatges, i que ha permès als joves tornar-se a reunir després de tant de temps.

L’activitat, que ha estat disponible per als majors de 12 anys divendres, dissabte i diumenge, ha comptat amb una trentena de voluntaris i la col·laboració d’entitats, com és el Bravium Teatre. A més, les entrades han tingut la ja tradicional voluntat solidària de recaptar brics de llet pel Banc d’Aliments

Paraules clau:

Notícies relacionades