Back to top

Una trentena d'empreses seran guardonades als Premis Cambra 2019

En total seran 32 les empreses que gaudiran d'aquest reconeixement, en una gala que es podrà seguir aquest dijous, 28 de novembre, a partir de les 19h per Canal Reus.
Premis Cambra 2019

La trajectòria i la feina ben feta de 32 empreses del territori seran reconegudes aquest dijous, 28 de novembre, de la mà dels Premis Cambra 2019. Una cita anual en què la Cambra de Comerç de Reus dedica al teixit empresarial de la demarcació cameral.

Per decidir quines empreses han estat mereixedores dels premis, el jurat ha tingut en compte aspectes com la internacionalització, la innovació, però, sobretot, els valors.

La secció 'Comerços històrics' de Canal Reus, guardonada

Els Premis Cambra també premiaran a 6 periodistes del territori pels seus treballs en alguns dels àmbits que engloba la cambra com són el turisme, el comerç o les tecnologies. Entre ells es troba la periodista de Canal Reus, Mireia Jansà, per la seva secció de 'Comerços Històrics'. Un lliurament dels premis que com a novetat d'enguany aniran a càrrec dels presidents dels cinc Consells Comarcals.

Els Premis Cambra 2019, en directe per Canal Reus

Uns Premis Cambra 2019 que seran presidits pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i que podran seguir en directe aquest dijous, 28 de novembre, a partir de les 19h per Canal Reus.

Paraules clau: