Back to top

Una trentena de tapes a la 20a edició de la Ganxet Pintxo

Aquest any, la guia de tapes serà 100% digital i la ruta se celebrarà del 3 al 13 de novembre, on s'oferiran un total de 33 tapes

D'aquí a poc més d'una setmana comença la vintena ruta de tapes Ganxet Pintxo, en aquest cas en una edició de tardor que aplegarà més d'una trentena d'establiments, un 15% dels quals són nous. A més, els establiments participants no han hagut de pagar cap quota per a participar, donada la situació actual d'inflació de l'economia.

Després d'11 anys de trajectòria, del 3 al 13 de novembre s'oferiran un total de 33 tapes, que es podran adquirir al preu habitual de 3,5 euros i s'acompanyaran d'un quinto o una canya.

La guia serà totalment virtual

L’organització considera que, a causa del moment d'emergència climàtica en què vivim, calia fer una aposta sostenible i respectable amb el medi ambient. Així doncs, la divulgació de la ruta es farà 100% digital.

Els clients podran accedir a tota la informació a través de l’App de Gastronosfera i també a la seva pàgina web. A més, aquesta app permet geolocalitzar els establiments participants, cosa que farà molt més fàcil ubicar-los i desplaçar-se d’un lloc a l’altre.

A través d'aquesta mateixa aplicació també es podran votar les millors tapes. Una votació que desvelarà els guanyadors dels tres premis populars. A banda, també es reconeixeran els establiments amb tres premis professionals, el premi Estrella Damm, el premi Ganxet Llengua, el premi especial del Gremi de Forners i el premi Ciutat de Reus.

Consulta totes les tapes

Una altra novetat d'aquesta edició és que, a causa de l'actual situació d'inflació, els establiments no han hagut de pagar cap quota per a participar en la ruta.

També, en el marc de la ruta, el 12 de novembre, al Pallol, se serviran tapes elaborades amb aliments recuperats del Programa de Gestió Alimentària Responsable que es desenvolupa a la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades