Back to top

Una vintena d'activitats per al nou període de l'Escola Oberta Doctor Frias

L'Escola Oberta de Salut Doctor Frias enceta el tercer trimestre de l'any amb una vintena d'activitats entre les quals destaca la 'Nit Europea de la Recerca' que es farà aquest dissabte 28 al Castell del Cambrer. Des que es va posar en marxa, ara fa un any, l'Escola ja ha realitzat més de 40 activitats en què han participat unes 3.000 persones.
Nova programació Escola Oberta Doctor Frias

Un any després d'iniciar l'Escola Oberta de Salut Doctor Frias, el projecte segueix avançant i encara el tercer trimestre del 2019 amb un total de 17 activitats. Unes propostes que poden anar incrementant fins a finals de desembre amb l'objectiu de compartir i divulgar informació de diferents aspectes relacionats amb la promoció de la salut.

Des de la regidoria de salut, remarquen 'La recerca l'Element clau' inclosa en la programació de la 'Nit Europea de la Recerca' que tindrà lloc aquest dissabte 28 al Castell del Cambrer. Per altra banda, l'Escola ha programat activitats en el marc del Dia mundial del Càncer de Mama i el Dia mundial de la Sida. Les propostes que segueixen en marxa i continuaran en aquest trimestre és l'Escola de Pares i la Prestatgeria.

Al llarg d'aquest any, l'Escola Doctor Frias ha generat més de 40 activitats en les quals han participat més de 3.000 persones, 60 ponents i 35 entitats implicades.

Paraules clau: