Back to top

Una vintena d'espectacles per acabar l'any al Fortuny

El Teatre Fortuny presenta un quart trimestre amb quasi una vintena d'espectacles. Tres concerts, dos musicals i una òpera formaran part d'aquesta nova programació juntament amb grans peces teatrals i el Cicle Grans Mestres. El Ballet Nacional Rus torna un any més amb el clàssic Romeu i Julieta i una gran Gala de Dansa.
Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny tancarà l'últim trimestre de l'any amb una diversa programació que compta amb 18 espectacles i 21 representacions. Peces teatrals com 'La tendresa' d'Alfredo Sanzo o l'estrena de Mariana Pineda de Federico García Lorca passaran per l'escenari del Fortuny. També ho farà l'òpera La Ventafocs, el concert Johann Strauss i el d'Albert Pla, entre d'altres, i dos musicals.

Els musicals Annie i Jekyll & Hyde compartiran escenari amb diversos espectacles de dansa com Carmen de Víctor Ullate que passarà pel Fortuny a mitjans d'octubre. El Ballet Nacional Rus tornarà a fer acte de presència amb 'Romeu i Julieta' i amb una gran Gala de Dansa.

"Creiem que l'Any Roseta Mauri no es mereix només acollir repertoris coneguts pel públic com un Txaikovski sinó que ha de tenir més. Per això, hem demanat al Ballet Rus que a més de l'espectacle 'Romeu i Julieta', ens facin una bona Gala de Dansa".

El quart trimestre seguirà amb el Cicle Grans Mestres i portarà en escena dos espectacles familiars: Els cistells de la caputxeta i 10 anys amb el Pot Petit.

Paraules clau: