Back to top

Una vintena d'espectacles a la Sala Santa Llúcia per tancar el 2021

La Sala Santa Llúcia de Reus presenta una programació on el teatre continua sent el protagonista principal a l'escenari del raval de Robuster, però deixant espai també a l'humor i la música en directe.

El pròxim dissabte 18 de setembre, la Sala Santa Llúcia de Reus iniciarà una nova temporada escènica amb una vintena llarga de propostes. Una programació valenta enmig d'un context volàtil provocat per la pandèmia i on predomina l'aposta teatral, amb noms propis del territori com Francesc Cerro i Jordi Francesc, i companyies d'èxit internacional, com Antzoki Teatteri, que portarà dos espectacles a la sala durant aquesta tardor. També hi seran presents clàssics de mestres com Federico García Lorca o Charles Dickens.

La Sala Santa Llúcia continua també amb una forta aposta pel teatre amateur. És el cas de la companyia Torralba Teatre de Tarragona que estrenarà la primera obra escrita pel seu director, sota el títol d'"Este banco està ocupado".

presentacio temporada sala santa llucia


La programació també dona espai a altres disciplines: el grup Cinc Quarteres serà l'encarregat d'obrir la temporada mentre que el 18 d'octubre es durà a terme una Gala Benèfica amb diversos humoristes en benefici de l'Associació d'Alzheimer de Reus i Baix Camp.

Paraules clau:

Notícies relacionades