Back to top

Una vintena d'infants clausuren la 3a edició dels Young Athletes

Les Escoles d'Educació Especial Alba i Font del Lleó de Reus han posat el punt final a un altre any del Young Athletes Program. Una iniciativa organitzada pels Special Olympics Catalunya amb què es pretén introduir el món de l'esport als infants amb discapacitat intel·lectual.
Acte de cloenda de la 3a edició dels Young Athlets a Reus

Una vintena de nens i nenes d'entre 2 i 8 anys han acomiadat un nou curs del programa Young Athletes. Una iniciativa de Special Olympics que a Reus acullen des de fa 3 anys les Escoles d'Educació Especial Alba i Font del Lleó.

A través de jocs i activitats en què es treballa l'equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació, aquests infants amb discapacitat intel·lectual han demostrat als seus familiars i amics tot el que han après durant aquest curs.

Actualment, més de 50.000 joves atletes de tot el món participen en aquest programa. De fet, i gràcies a la col·laboració de la Fundació Leo Messi, el nombre d'alumnes va augmentant any rere any. I és que aquest projecte no només serveix per millorar les capacitats físiques i motrius dels infants, sinó també, i sobretot, les socials.

El Polilleuger Municipal Ciutat de Reus ha acollit aquesta festa de cloenda en què s'han lliurat els diplomes i medalles corresponents als joves atletes de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades