Back to top

Unió de Botiguers se suma a la campanya 'Rebrotem'

La Unió de Botiguers de Reus se suma a la campanya 'Rebrotem'. Una iniciativa solidària que s'està portant a terme arreu de Catalunya per tal d'ajudar als afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre.
Una de les guardioles de la campanya solidària Rebrotem

Des d'aquest passat dilluns, prop d'un centenar d'establiments de Reus ja participen en la campanya 'Rebrotem'. Una iniciativa solidària amb la qual es pretén recaptar la major quantitat de diners possible per tal d'ajudar als veïns afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre, el qual ha cremat més de 5.000 hectàrees.

A través d'una guardiola, els reusencs i les reusenques podran aportar el seu granet de sorra per tal d'aconseguir els prop de 300.000 euros fixats l'organització, tal com asseguren membres d'Unió de Botiguers.

Malgrat que només fa 4 dies que la iniciativa ha arribat a Reus, la resposta de la ciutadania ha estat immediata, segons assegura el propietari de la Casa Borrull de Reus, Carles Borrull.

Des d'Unió de Botiguers asseguren que malgrat que s'havien fixat com a data límit el 31 de juliol, la bona resposta de la ciutadania els ha obligat a replantejar-s'ho i segurament s'allargarà fins a finals d'agost.

Paraules clau: