Back to top

Uns 200 aficionats gaudeixen de l'entrenament obert dels Barcelona Dragons

La jornada també ha tingut un vessant solidari: els diners que s'han recaptat en la venda d'entrades aniran a la secció de pediatria de l'hospital Sant Joan de Reus.

Uns 200 aficionats al futbol americà han assistit aquest dissabte a l'entrenament obert dels Barcelona Dragons que ha tingut lloc a l'estadi municipal de Reus. El sol i la intensa calor ha fet que l'estona d'exhibició fos més curta de la prevista inicialment. I és que no han volgut sobreexposar els jugadors davant l'arrencada imminent de la competició regular. Un cop finalitzat l'entrenament, s'han fet foto de grup i els jugadors han accedit a les grades per saludar als aficionats. Tot plegat ha tingut un fons solidari. Els diners recollits en la venda d'entrades aniran a la secció de pediatria de l'Hospital Sant Joan de Reus

A les portes de la competició regular

El primer partit dels Barcelona Dragons serà aquest dissabte a les 7 de la tarda a l'estadi municipal de Reus. El duel serà contra els Stuttgart Surge. La jornada de portes obertes ha estat el primer contacte dels jugadors amb els aficionats, i també el primer entrenament a l'estadi, ja que fins ara havien entrenat als camps annexos.

Paraules clau:

Notícies relacionades