Back to top

Uns 850 corredors viuen el retorn de la Cursa 4 Termes

Es tracta de la vuitena edició de la cursa, que transcorre pels termes municipals de Vilanova d'Escornalbou, Colldejou, Pratdip i la mateixa població de Mont-roig.

Cinc circuits diferents pels voltants muntanyosos de Mont-roig del Camp. Un de 26 km, un de 18 km, un exprés de 13,5 km, el de 7 km pels juvenils i una caminada popular assequible per tothom. Després del recés per la pandèmia, aquest diumenge s’ha celebrat la 8a edició de la Cursa 4 Termes de Mont-roig del Camp, organitzada pel Club Esportiu l’Areny.

La valoració de l’organització era molt positiva, i és que 850 corredors i caminadors és la xifra rècord de la història de la cursa. Mentre alguns venien recomanats per altres corredors, d’altres ho feien per gaudir d’un entorn de natura. A més, enguany s’ha optat per renovar circuits i per afegir la proposta de 7 km pels juvenils, amb l’objectiu d’esdevenir una activitat fora de la rutina pels nens i nenes de l’escola d’atletisme del municipi.

La il·lusió per tornar a participar en un esdeveniment d’aquestes magnituds, després de gairebé dos anys de pandèmia, podia respirar-se a l’ambient. De cara a properes edicions, l’organització voldria apostar per incloure la dels 4 termes dins del campionat de Catalunya de curses per muntanya.

Paraules clau:

Notícies relacionades