Back to top

Uns joves denuncien haver patit una agressió amb insults masclistes i homòfobs a Cambrils

Almenys tres joves van haver de ser atesos per lesions lleus i els Mossos d'Esquadra, que van intervenir per separar als dos grups, han obert diligències per esclarir els fets.

Una baralla que es va produir la passada matinada de diumenge, en acabar el concert de la Diada Nacional al parc del Pinaret de Cambrils, ha acabat amb una denúncia per lesions i insults homofòbics. Un grup de joves, alguns d'ells del municipi, denuncien que van començar a ser increpats per un home a la zona del passeig d'Albert, rebent comentaris de caràcter masclista i homòfob.

Segons expliquen els joves, quan li van demanar que parés, l'home va començar a agredir-los, moment en què altres veïns del poble, fills i treballadors de dos restaurants cambrilencs, segons apunten les víctimes, van afegir-se a la baralla.

Els denunciants asseguren que no volen anar contra cap negoci en particular sinó fer públic que, segons afirmen, hi ha veïns del municipi que utilitzen la violència de forma indiscriminada.

Diligències obertes

Fonts policials han confirmat a Canal Reus que els Mossos d'Esquadra han obert diligències per esclarir els fets. Els dos establiments on tindrien relació els agressors, contactats per aquest mitjà, han negat qualsevol mena d'insult d'aquest tipus i almenys un d'ells estudia presentar una denúncia contra els joves pels danys que pot rebre el seu negoci, afirmen.

Des de l'Ajuntament de Cambrils es troben amatents a la investigació, condemnant qualsevol mena d'acte violent i recordant que el concert del parc del Pinaret comptava amb totes les mesures de seguretat necessàries això com un punt lila per prevenir agressions.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades