Back to top

Urbanisme ajorna l'aprovació del pla de viabilitat del Ploms

El Club Natació Reus Ploms haurà d'esperar per rebre l'aprovació definitiva del Pla Especial Urbanístic. Tot apunta que el vistiplau definitiu arribarà el mes de novembre.

El vistiplau final del Pla Especial Urbanístic del Club Natació Reus Ploms arribarà el mes de novembre. Així ho ha assegurat el president de l'entitat albinegra Isidre Guinjoan en declaracions a Canal Reus. Aquest dimecres estava prevista l'última aprovació del projecte per part de la Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona, un "sí" que s'ha ajornat perquè la Comissió demana que revisin uns punts concrets del pla.

Guinjoan explica que aquest ajornament "no varia el projecte", i que els compradors dels 2.800 metres quadrats del club, l'empresa francesa de residències de gent gran AEGIDE, "n'estan al corrent" i que "no afecta l'operació". Ara, el club ha de presentar les modificacions sol·licitades per la Comissió. Un cop fet aquest primer pas, s'haurà de tornar a aprovar en el ple d'octubre de l'Ajuntament de Reus i, aleshores sí, la Comissió aprovaria el pla de viabilitat del Ploms en la reunió prevista a inicis de novembre.

Tot i aquest darrer ajornament, les obres de la residència portaria els mateixos ritmes, mentre que els treballs del mateix club no comptarien "amb un retard massa important", segons Guinjoan, i començarien al segon semestre del 2023. Uns mesos més tard, això sí, del que estava previst inicialment.

Paraules clau:

Notícies relacionades