Back to top

USITAC es mostra decebut amb els alcaldes del Priorat

El secretari d'Organització i Comunicació d'USITAC, Alfred Maza, lamenta la manca d'implicació que han mostrat els 8 ajuntaments que depenen del CAP de Cornudella de Montsant. Un centre sanitari que està en el punt de mira del sindicat des que a principis d'estiu el CatSalut va anunciar que no reforçaria el centre sanitari del Priorat, tot i l'increment de població.
CAP de Cornudella de Montsant

"El CatSalut no reforçarà el CAP de Cornudella tot i l'increment de població". Així de contundents es van mostrar des de la Gerència Territorial del CatSalut el passat mes de juliol, tot i les insistents demandes per part del sindicat USITAC.

Davant de la que consideren una situació injusta, els responsables del sindicat es van organitzar una recollida de signatures davant el mateix CAP de Cornudella de Montsant. Una acció reivindicativa que els sindicalistes volien repetir a la resta de municipis que depenen d'aquest centre sanitari.

No obstant això, i el que no s'esperaven des d'USITAC, és que la poca implicació per part dels consistoris, tal com assegura el secretari d'Organització i Comunicació d'USITAC, Alfred Maza. 

Per la seva banda, els ajuntaments asseguren que ells ja van fer la seva feina a principis d'estiu, quan es van reunir amb els responsables del CatSalut per arribar a un acord.

Sigui com sigui, des d'USITAC esperen que al setembre torni la normalitat al CAP de Cornudella, amb 4 metges i 4 infermers en plantilla. No obstant això, si no es garanteix aquest 100% dels treballadors, des del sindicat no descarten portar a terme més mobilitzacions.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades