Back to top

Valentín Rodríguez, reelegit com a President de l'Associació de Veïns Mas Vilanova

Els socis també van reiterar la necessitat d’implantar un horari a la zona de gossos del Parc Gandhi

Divendres passat, dia 27, va tenir lloc l’assemblea general ordinària de l’Associació de Veïns Mas Vilanova, en la qual va ser reelegit com a president Valentín Rodríguez. Rodríguez anirà acompanyat de David Melgar, com a vicepresident i amb noves incorporacions. En total la junta compta amb un total de 10 membres.

Durant l’assemblea també es va aprovar l’estat de comptes, el pressupost pel 2023 i el programa d’activitats en el que tenen especial rellevància actes solidaris amb altres entitats i col·lectius. Dins del programa podem destacar aquest any els actes commemoratius del 25è aniversari de l’entitat, que culminaran el dia 26 de setembre, dia de constitució formal de l’entitat.

Regular els horaris de la zona de gossos

D’altra banda, i com a reivindicacions del barri, els socis van reiterar la necessitat d’implantar un horari a la zona de gossos del Parc Gandhi com es fa a altres zones de la ciutat (Parc de Sant Jordi), horari que sigui compatible amb el descans dels veïns.Denuncien que actualment a altes hora de la matinada hi ha soroll, crists, lladrucs… que impedeixen el descans.

També es va insistir en la necessitat de millorar la il·luminació i el ferm del carrer del Gegants, tenint especial importància per la seguretat viària la senyalització i il·luminació adient als passos de vianants alhora que establir un sistema per controlar la velocitat dels vehicles. Finalment, es va recordar, entre d’altres, la necessitat de millora dels jardins del barri, la reparació de les jardineres del Passeig Misericòrdia i la neteja en general.

Paraules clau:

Notícies relacionades