Back to top

Valls engega deu dies de tradició i disbauxa amb les festes Decennals 2021+1

La caiguda de les restriccions permet que les festes Decennals de Valls recuperin els horaris i aforaments inicials.

Les festes en honor a la Mare de Déu de la Candela, instaurades el 1791, comencen aquest mateix divendres després d'haver-se ajornat ara fa un any. Durant deu dies, la capital de l'Alt Camp es convertirà en la capital cultural de Catalunya.

L'organització de les Festes Decennals 2021+1 de Valls recupera els horaris previstos inicialment en el programa després de l'aixecament de restriccions de la passada matinada. Des de fa més de dos segles, tots els anys acabats en "1" la ciutat de Valls ha celebrat de manera ininterrompuda. A conseqüència de la pandèmia, però, l'any passat la seua celebració es va haver de traslladar d'any per primer cop a la història, tot i que la festa també ha patit altres modificacions al llarg dels darrers 200 anys.

Ja enmig del primer dia de la celebració, encara queden entrades per alguns dels espectacles programats en aquesta edició. Des de l'organització expliquen que ja s'han venut més de 32.000 entrades, en unes noves Decennals que tornaran a omplir de llum la ciutat de Valls.

A banda dels espectacles de llum, dins de la programació del primer cap de setmana de la celebració destaca la trobada de Colles Castelleres de Catalunya, el Simposi Casteller, el trasllat de la imatge de la Mare de Déu de la Candela a l'altar major o la cercavila d'elements festius.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades