Back to top

Valoració positiva de la campanya de Nadal al Raval de Santa Anna

Els botiguers del raval asseguren que, tot i que s’ha reduït lleument la circulació de vianants durant aquestes setmanes, les vendes respecte a anys anteriors s’han mantingut similars

Valoració positiva per part dels botiguers del raval de Santa Anna després de la primera campanya de Nadal amb el carrer obert només al pas de vianants. Asseguren que, tot i que s'ha reduït lleument la circulació de vianants durant aquestes darreres setmanes pel raval, les vendes respecte a anys anteriors s'han mantingut similars en la majoria d'establiments, o fins i tot, han augmentat una mica per sobre de la mitja en alguns dels casos.

En canvi, sí que han notat un augment de vianants al tram inicial del raval, entre el carrer Santa Anna i la plaça de Catalunya, espai on encara no han començat les obres d'arranjament. De fet, es tracta de la segona fase del projecte, que està a punt de ser entregat al consistori i que es preveu comenci a ser una realitat en pocs mesos, un cop enllestida la primera part de l'obra.

Es mostren satisfets de la pressió exercida per part seva i el compromís adquirit pel consistori perquè es retiressin les tanques que delimitaven la coca central durant la campanya de Nadal. Tot i això, demanen al consistori més detalls sobre el calendari i afectacions del final d'aquesta primera fase i també sobre les que seguiran a la resta del raval. Tot plegat, esperen resoldre-ho, en una reunió que mantindran amb la regidoria d'Urbanisme i Mobilitat en pocs dies.


📲  NOVETAT Vols denunciar algun tema del teu barri? Tens fotos o vídeos que creus que poden ser notícia? DEMANA ACCÉS AL NOU GRUP DE FACEBOOK CLICANT AQUÍ


Vianants i transportistes, pols oposats

Els clients, segons ens expliquen els mateixos botiguers, agraeixen el canvi que s'està duent a terme pel fet de poder caminar tranquil·lament per altres carrers més enllà de l'eix Llovera-Monterols i també per les facilitats d'accés a les botigues i negocis d'aquest cèntric carrer.

Un dels punts pendents per millorar, però, segons els botiguers, és l'accés dels transportistes, que aquests darrers mesos s'han trobat amb nombroses dificultats per poder distribuir als negocis de la zona. Una qüestió que esperen que se solucioni aviat amb la implantació dels sistemes intel·ligents de regulació de vehicles.

Paraules clau:

Notícies relacionades