Back to top

Sense VandeKames fins al 2021

El mes de maig, el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu del municipi i el Centre Excursionista Serres del Mestral van decidir cancel•lar l'esdeveniment per la complexitat de la situació sanitària actual provocada per la COVID-19

El dissabte 1 d'agost s'hauria de celebrar una nova edició de la VandeKames, la cursa de muntanya de Vandellòs pensada per a gaudir en família . La festa pel 10è aniversari, però, haurà d'esperar fins al 2021.

El mes de maig, el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu del municipi i el Centre Excursionista Serres del Mestral van decidir cancel·lar l'esdeveniment per la complexitat de la situació sanitària actual provocada per la COVID-19, tenint en compte que la VandeKames sol aplegar uns 600 corredors i més de 150 voluntaris. "No és el més convenient per dur a terme una competició esportiva", declararen els organitzadors. 

El consistori de Vandellòs també va haver d'ajornar la tercera edició de la UT Llastres, cursa que s'havia de celebrar el passat març. Està previst que l'esdeveniment tingui lloc entre els dies 13 i 15 de novembre si les condicions sanitàries ho permeten. 

Optimisme per al futur

Els organitzadors lamenten la situació, però alhora argumenten que, d'aquesta manera, el desè aniversari es podrà "celebrar en millors condicions", ja que la VandeKames té com a principal objectiu "fomentar l'esport i donar a conèixer les muntanyes i l'entorn natural del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant". 

Paraules clau:

Notícies relacionades