Back to top

Vandellòs es disfressa per al carnaval d'estiu

Unes 150 persones han participat en la rua duta a terme pels carrers del poble. La celebració, amb sopar i DJ inclosos, es va impulsar per l'Associació de Joves del municipi l'any 2015, i des d'aleshores s'ha celebrat de manera intermitent

Com si fos ple hivern, 150 veïns i veïnes de Vandellòs han sortit als carrers del poble amb les seves millors disfresses per celebrar el Carnaval d'estiu. Una iniciativa que va néixer l'any 2015 de la mà de l'Associació de Joves. Des de llavors, no s'ha celebrat amb caràcter anual, tot i que la intenció d'ara endavant és que sigui una celebració que es mantingui en el temps, ja que la resposta ha estat millor de la que s'esperava des de l'organització.

Rua, sopar i festa

L'acte ha anat seguit d'un sopar popular a la pista roja del poble, on s'han atorgat els premis a les millors disfresses. En categoria infantil, ha guanyat una colla que anava disfressada d'aplicacions mòbils, i pel que fa als adults, ha guanyat un grup disfressat de socorristes. Després del sopar, hi ha hagut una sessió de bingo. La nit s'ha allargat amb l'actuació d'un DJ que ha clos la jornada.

Paraules clau:

Notícies relacionades