Back to top

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recuperen el Carnaval

La millora de la situació epidemiològica permetrà celebrar diversos actes gratuïts adaptats a les circumstàncies actuals

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recuperarà enguany la celebració del Carnaval, gràcies a la millora de la situació epidemiològica de la COVID-19. No obstant això, ho farà amb un programa d’actes més reduït i adaptat a les circumstàncies actuals.

Hospitalet de l'Infant

Al nucli de l’Hospitalet de l’Infant, que és on més gent es concentra, la Regidoria i la Comissió de Festes han organitzat dos actes per al dissabte 26 de febrer, que tindran lloc a l’aire lliure, en concret, a la Plaça Catalunya:

  • A les 19 h, l’espectacle familiar “Disco per Xics”, que barreja música, ball i teatre. Es tracta d’un muntatge de gran format, adreçat a infants i persones adultes, amb què el públic podrà interactuar, a través de noves tecnologies, pantalles LED, càmeres audiovisuals i màquines d’efectes.
  • A les 23 h, el concert de Cocktail Tributov, una de les millors bandes de versions de la demarcació de Tarragona.

A ambdós actes, que seran gratuïts, es recomana anar disfressat i amb mascareta i respectar la distància interpersonal. “Davant la caiguda de les restriccions envers la pandèmia, des de l'Ajuntament volem donar pas a les festes de manera esglaonada, amb prudència i respecte per les mesures de prevenció i de seguretat. Recomanem l'ús de les mascaretes quan no es pugui mantenir la distància entre les persones, però això no ha de ser cap obstacle per gaudir en família i amb amics de l'espai carnavaler que us proposem”, ha dit el regidor de Festes, Diego García.

Vandellòs

Al nucli de Vandellòs, la festa començarà el divendres 25 de febrer, a les 16.30 h, amb la rua infantil pels carrers del poble i una xocolatada posterior a la Plaça Drs. Gil-Vernet, organitzada per l’AMPA Vall de Llorers amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El plat fort del Carnaval se servirà, però, el dissabte 26 de febrer, amb l’arribada del rei Carnestoltes i la rua pels carrers; el sopar amb concurs de disfresses i una actuació musical al pavelló esportiu. Tots els actes estaran organitzats pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i altres entitats locals, amb el patrocini de l’Ajuntament.

cartell carnaval vandellòs

Paraules clau:

Notícies relacionades