Back to top

El veïnat de Mas Iglesias diu "prou" a l'Ajuntament

Asseguren que el barri té molts punts conflictius que són fruit de la deixadesa, com ara el pipican de Mas Iglesias o el parc de l'Olla.

L'Associació de Veïns el Roserar de Mas Iglesias ha plantat cara l'Ajuntament. Es queixa de la falta de manteniment del roserar, del parc de Mas Iglesias, i denuncia que al pipicà d'aquest mateix recinte hi falten proteccions i una doble porta, en l'àrea dels animals petits. També s'hi suma el parc de l'Olla, els veïns del qual denuncien la delinqüència i falta de seguretat.

D'altra banda, ja fa un temps que des de la mateixa associació de veïns van demanar els permisos pertinents per a poder celebrar un mercat medieval al mes de maig. Després d'unes setmanes d'incertesa, on expliquen que no han obtingut resposta de cap dels diversos contactes que tenen a l'ajuntament, han rebut un escrit que els denega la proposta, d'acord amb una sèrie de motius que no els acaben d'encaixar.

També es queixen perquè, creuen que els criteris de decisió, a l'hora de repartir les subvencions per a les associacions que tenen local, no són objectius. Denuncien que, mentre ells rebran gairebé la meitat de l'import que havien demanat, que no serà suficient per cobrir el lloguer del local, altres han aconseguit l'aportació que demanaven.

"Som un barri discriminat"

Amb tot, asseguren haver fet propostes a l'Ajuntament, com ara el fet de poder utilitzar els baixos del Centre de la Imatge Mas Iglesias, com a local per a reunir-se, que han estat rebutjades. Literalment, declaren sentir-se "un barri discriminat".

Paraules clau:

Notícies relacionades