Back to top

Entre Veïns aposta per una llista heterogènia

El partit ha presentat oficialment la llista íntegra, que compta amb una gran representació de líders veïnals, però també tècnics d'altres sectors i edats. El seu programa electoral se centra a facilitar la convivència i fer arribar les inquietuds dels barris a l'Ajuntament.
Entre Veïns aposta per una llista heterogènia "preparada per governar"

Entre Veïns ha presentat la llista completa de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Amb 27 noms i 8 suplents, el partit liderat per Valentín Rodríguez aposta per una candidatura heterogènia i paritària, on hi destaquen, com ja s'havia avançat feia unes setmanes, líders veïnals històrics de la ciutat. A la número 2, Esperanza Torrijos del barri Immaculada seguida d'Eduardo Navas, de l'Associació de Veïns 1r de Maig, s'afegeixen Ana Belén Castaño, de Sol i Vista i Ramon Peña, de l'Associació Joan Prim. Tot i això, la llista també dóna cabuda a tècnics d'altres sectors i noms joves. "Neix del moviment veïnal, però hem tingut la sort de poder-la enriquir amb tècnics d'altres àrees que es preocupen per la ciutat. Tenim una llista molt equilibrada i potent preparada per governar", ha reconegut l'alcaldable d'Entre Veïns, Valentín Rodríguez.

Sota l'eslògan 'La força dels barris, la teva força', el programa d'Entre Veïns consta de deu punts, que tenen com a prioritat garantir la bona convivència ciutadana i traslladar les inquietuds dels veïns a l'Ajuntament. "La màxima prioritat és fer la vida dels reusencs més fàcil. Parlem de temes d'enllumenat, neteja, seguretat... de totes aquelles petites actuacions que moltes vegades passen desapercebudes", ha afegit Rodríguez.

Entre Veïns celebrarà el primer acte de precampanya aquest divendres a les 7 del vespre al Racó de la Palma, amb un debat sobre les dificultats socials juvenils a Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades