Back to top

Veïns de Sant Josep Obrer denuncien que pateixen "un abandonament sistemàtic"

Els veïns del barri reclamen més presència policial i accions contundents per acabar amb l'incivisme

L'associació de veïns de Mas Pellicer denuncia que el barri pateix un "abandonament sistemàtic" per part de l'Ajuntament i les institucions. Carrers mal il·luminats, tràfic d'estupefaents, incivisme nocturn i mal estat dels contenidors de brossa són alguns dels conflictes que denucien els veïns.

Acabar amb l'incivisme i més presència policial: les demandes dels veïns de Mas Pellicer

Sant Josep Obrer reclama accions contundents per acabar amb l'incivisme al barri. Segons els veïns, la situació empitjora exponencialment durant les hores de menys sol, aprofitant la mala il·luminació dels carrers. El president de l'associació de veïns del I de Maig, Eduardo Navas, assegura que hi ha una quarta part del barri sense llum.

Denuncien un seguit de conflictes recurrents, com les ocupacions il·legals, el tràfic de substàncies estupefaents i els actes incívics durant la nit. Segons els veïns es tracta d'una situació "d'abandonament sistemàtic" per part de les institucions locals i reclamen les mateixes condicions que la resta de barris reusencs.

L'Associació de Veïns retreu al consistori que no compleix les promeses 

Sant Josep Obrer

Actualment, en ple estiu i enmig d'una pandèmia, els veïns es troben amb usos indeguts de la xarxa d'aigua pública, utilitzada per omplir piscines particulars per alguns veïns, i aglomeracions de gent sense mascaretes. A aquestes queixes s'hi suma la impassibilitat del consistori que, segons els veïns, no compleix les promeses que fa, com retirar els vehicles abandonats o habilitar una esplanada com a aparcament. 

L'Associació de veïns, davant aquests problemes, reclama més presència policial i més actuacions per part d'aquesta. També demanen al consistori més mesures per millorar la situació del barri.

Paraules clau:

Notícies relacionades