Back to top

Velèctric prova la seva maduresa a Reus amb la segona edició

Durant aquest cap de setmana tothom qui vulgui podrà provar de conduir un dels trenta models diferents que oferiran els tretze expositors que hi participen, al costat de la Fira centre comercial. Des de l'Ajuntament asseguren que la iniciativa forma part de l'aposta que s'ha fet en aquest sector, arribant a registrar més de 4.500 recàrregues elèctriques al 2016
La foto de família dels expositors i l'Ajuntament

El sector del vehicle elèctric vol incrementar la seva presència a Reus. Aquest és l'objectiu de la Fira Velèctric, la mostra d'aquesta tipologia de vehicles de la capital del Baix Camp. Després d'una valoració positiva de la primera edició, tant l'Ajuntament com els empresaris d'aquest mercat aposten establir la fira a la ciutat amb l'edició d'enguany.

Amb aquest objectiu, hi participaran un total de tretze expositors que oferiran una trentena de vehicles elèctrics de diferent tipologia. Des de cotxes fins a patinets, passant per motocicletes i bicis.

Durant la fira també hi serà present el primer pilot en fer el rally Dakar amb un vehicle elèctric, Albert Bosch. D'altra banda, la ciutat ha registrat un notori increment de recàrregues de vehicles en els darrers tres anys, passant de 317 al 2014 a més de 4.653 al 2016. "Els concessionaris també poden començar a veure aquesta tendència que, tot i que està encara molt verda, podem dir que cada vegada hi ha més interès per aquesta mena de vehicles i estaran més presents a les nostres vides", ha remarcat el regidor de Medi Ambient i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Daniel Rubio.

Paraules clau: