Back to top

Vent d'Estrop, tercer millor club de Catalunya de Llagut

Un reconeixement que arriba després d'obtenir cinc podis en la XXV edició del Campionat de Catalunya que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Jaume d'Enveja.
Imatge d'un dels podis del Club Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils

FOTOGRAFIA: Club Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils

Cinc podis en el Campionat de Catalunya de Llagut coronen enguany el Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils com el tercer millor club de Catalunya. Els infantils de la població costanera van obtenir la primera posició en aquesta XXV edició del campionat celebrada aquest passat cap de setmana a Sant Jaume d'Enveja. L'equip sènior femení, el veterà masculí, el veterà femení i el cadet masculí van obtenir la plata.

En la competició hi van participar un total de 18 entitats i més de quaranta embarcacions. A diferència de la Lliga Catalana que s'allarga tota la temporada, el campionat es concentra en un únic cap de setmana on els equips han de rendir al màxim. De fet, els cambrilencs van igualar resultats respecte a la competició regular on van obtenir també cinc podis: dues primeres posicions pels equips infantil i veterà femení, dues segones places pel juvenil masculí i el cadet masculí i una tercera posició pel veterà masculí.

El debut del Rem Cambrils

Cal destacar també la participació del Rem Cambrils que va córrer amb dues embarcacions. L'equip sènior masculí va aconseguir la 6a posició en la final i els veterans la 7a. Recordar que és el primer cop que aquesta entitat participa en les competicions federades anuals, i per tant, la directiva valora molt positivament l'any esportiu. Només fa un any i mig de la creació d'aquest club.

Amb un total de 3 ors i un bronze, el Club Nàutic Flix es corona com el millor club català d'aquest 2019.