Back to top

El vent no atura els més de 500 participants del 2n Cross Mont-roig

Aquesta activitat permet donar seguiment al treball que es realitza a l’Escola d’Atletisme de Mont-roig durant tot el curs escolar.

La trajectòria del Cross escolar de Mont-roig continua. Després d’una primera edició, el 2019, tancada amb bones xifres de participació, enguany han aprofitat la millora de la situació epidemiològica per reprendre l’activitat amb 4 circuits diferents. Així, tot i la previsió de fortes ventades, el recinte del camp de futbol del municipi ha acollit al voltant de 500 participants, nascuts entre el 2004 i el 2019.

Al cross hi podien participar tots els infants escolaritzats a Mont-roig del Camp,  com també aquells que comptessin amb una llicència tramitada pel Consell Esportiu del Baix Camp. L’objectiu dels organitzadors és continuar encapçalant aquest tipus d’activitats que permeten donar seguiment al treball que es realitza a l’Escola d’Atletisme de Mont-roig durant tot el curs escolar. Sobretot ara, després dels mesos de tancament.

La importància de l'atletisme base al Baix Camp

D’entre els 500 inscrits, les categories més voluminoses han estat les inferiors. És a dir, les dels corredors i corredores d’entre 6 i 10 anys. Un fet que confirma que el Baix Camp compta amb una forta base de nens i nenes que practiquen i gaudeixen de l’atletisme.

Paraules clau:

Notícies relacionades