Back to top

El vent provoca petites incidències a Reus

La Guàrdia Urbana ha actuat en una vintena de casos. El telèfon d'emergències ha rebut 700 trucades per més de mig miler d'incidències a tot Catalunya per culpa de les fortes ratxes que bufen aquest divendres.

El fort vent que bufa aquest divendres a Catalunya ha deixat les primeres incidències a Reus. Diverses branques trencades, algun arbre caigut i també motos tirades a terra, entre altres. Els Bombers de la Generalitat, de fet, han enviat dues dotacions davant un arbre que amenaçava de caure al carrer Hospitalera, a la zona nord de la capital del Baix Camp. 

El que sí que ha quedat completament arrancat de terra és un arbre ubicat a la cantonada entre l'avinguda de Bellissens i el carrer de Carles Riba. En aquest cas s'hi ha desplaçat una dotació de la Guàrdia Urbana perquè les branques obstaculitzaven el pas de vehicles. 

De fet, la Guàrdia Urbana de Reus ha fet una vintena d'actuacions, segons han informat a través de les xarxes socials. 

A banda d'això, cap incidència greu, segons els Bombers de la Generalitat. Ara bé, també s'ha pogut veure pels carrers de la ciutat alguna moto que ha estat tirada a terra pel fort vent. 

Moto caiguda pel vent

Alerta per forts vents

A banda d'això, els Bombers també treballen a Calafell en un pi que amenaça de caure. Així com també un autobús s'ha vist afectat pel vent a La Canonja. El vehicle ha bolcat quan no hi havia cap passatger a l'interior. 

Les autoritats demanen precaució durant el dia d'avui a punts del prelitoral i litoral sud i central, Ponent i l'altiplà Central. Les ratxes de vent poden superar els 90 km/h en llocs on no és habitual que bufi amb tanta intensitat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades