Back to top

Verat escabetxat amb verduretes | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquest verat escabetxat amb verduretes? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a cuinar aquest verat escabetxat amb verduretes, amb el xef Damià Capafons, del restaurant Cal Tendre de Cambrils.

INGREDIENTS

  • 4 verats d’uns 400 grams
  • 1 ceba grossa
  • 2 pastanagues
  • 3 grans d’all
  • 5 claus d’olor
  • 10 grans de pebre negre
  • Oli d’oliva
  • 1 part de vi blanc
  • 1 part de vinagre de vi blanc
  • 2 parts de fumet de peix
  • Sal

ELABORACIÓ

 

  1. Talleu la ceba i la pastanaga a la juliana, els grans d’alls per la meitat i poseu-ho tot en una olla amb un bon raig d’oli d’oliva, juntament amb els claus i el pebre negre. Sofregiu-ho bé.
  2. Netegeu els verats i feu-los filets. Traieu les espines i poseu els filets nets en una safata.
  3. Quan tingueu les verdures cuites, afegiu una part de vinagre, una de vi blanc i dues de brou de peix. Un cop arrenqui el bull, saleu-lo i deixeu que bulli durant uns minuts.
  4. A continuació, poseu aquesta elaboració per sobre dels filets dels verats i deixeu que es faci durant una mitja hora més o menys, perquè es confiti tot bé.
  5. A l’hora d’emplatar, ho podeu acompanyar amb una mica d’amanida. 

Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades