Back to top

El Verdú visita l'Estadi per enfrontar-se a la Fundació

Aquest vespre, la Fundació Futbol Base Reus juga a l'estadi contra el Verdú, un partit que es va anul·lar el passat 11 de desembre pel mal estat del camp de futbol del club de l'Urgell

 Aquest dimecres, l'Estadi Municipal viurà el partit que no es va celebrar ara farà un mes. El partit contra el Verdú del passat 11 de desembre es va anul·lar pel pèssim estat del seu camp municipal. Un ajornament que s'havia de fixar abans del 29 de gener, el cap de setmana en què acaba la primera volta de la competició. 

El fet que, encara avui, el camp municipal del Verdú estigui en un estat impracticable, ha provocat que sigui l'Estadi qui aculli les de l'Urgell aquest dimecres.

10 victòries i només un empat

Les del Verdú arriben a Reus amb el darrer partit, contra l'Òdena, acabat en empat, amb un resultat d'1 a 1. Ara bé, les ganxetes jugaran el seu primer partit de lliga des del 27 de novembre, quan van guanyar contra el Sants. Perquè, a banda de l'ajornament del partit contra el Verdú, la setmana següent, el 18 de desembre, el partit contra la Unió Deportiva Parc es va suspendre quan l'equip rival no es va presentar al partit. Això sí, dels 11 partits de lliga disputats, 10 són victòries i només sumen un empat. 

Així doncs, el retorn a la lliga de la Fundació en el seu duel contra el Verdú es viurà a partir de les 19.00 h a l'Estadi Municipal.

Paraules clau:

Notícies relacionades