Back to top

Vergés: "La normalitat com la teníem coneguda no tornarà fins d'aquí a molts mesos"

Després que la setmana passada el director del Servei Català de Salut, Adrià Comella, visités l'Hospital Sant Joan de Reus, aquest dimarts ha estat el torn de la consellera de Salut, Alba Vergés. Una visita institucional que s'ha portat a terme dues setmanes després de fer-se efectiu el traspàs de l'equipament reusenc.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha visitat aquest dimarts, 4 d'agost, l'Hospital Sant Joan de Reus. Una visita institucional que s'ha portat a terme una setmana després de la visita del director del Servei Català de Salut, Adrià Comella, i dues setmanes després del traspàs definitiu de l'equipament reusenc a la Generalitat. 

L'índex de transmissió al Camp de Tarragona és inferior a 1

En qualsevol cas, una jornada en què la consellera ha ficat sobre la taula el baix índex de transmissió de coronavirus al Camp de Tarragona, però alerta que la situació pot canviar en qüestió d'hores. 

"Aquí al Camp de Tarragona tenim un índex de transmissió del virus inferior a 1, són bones notícies, però la setmana que ve pot canviar". 

Vergés també ha assegurat que la normalitat tal com la tenim concebuda no tornarà fins d'aquí a molt mesos. Malgrat tot, apel·la a la responsabilitat ciutadana per frenar la propagació del virus i evitar així que es torni a la situació a de la primera onada.

Alba Vergés, consellera de Salut a l'Hospital

Com s'ha arribat fins al traspàs de l'Hospital Sant Joan de Reus?

Aquest és el final d'un viatge interminable que comença quan es canvia el sistema de finançament dels hospitals catalans i el de Reus queda en una delicada possició econòmica.

Coneix com ha estat tot aquest procés.

Paraules clau:

Notícies relacionades