Back to top

El Vermusic creix i arriba als 1.200 espectadors

El Centre d'Art Cal Masó ha estat l'escenari del concert de cloenda del Vermusic, un cicle musical organitzat per l'Ajuntament de Reus i Vermuts Miró, i que ha comptat amb la direcció artística de Marc Moncusí. Aquest 2018 el Vermusic ha programat set concerts.
chicuelo tanca el vermusic

El concert de Chicuelo, amb les entrades exhaurides, ha servit per posar el punt i final al cicle Vermusic d'enguany, una edició que s'ha emmarcat en el Reus Ciutat de la Música 2018. Després de dues edicions, el Vermusic s'està plantejant continuar l'any que ve. Segons explica el director general de Vermuts Miró, Carles Prats, "ha estat un cicle reeixit, perquè l'aforament quasi sempre ha estat ple, i a més també ha estat bastant divers, les actuacions han estat de diferents formats i diferents estils. Bé, ens sentim satisfets, amb ganes de veure si l'any que bé podem fer alguna cosa semblant, que ara posem en estudi".

En aquesta edició el nombre d'espectadors ha crescut en 300 persones, arribant als 1.200 espectadors. Això ha estat possible perquè s'hi han incorporat espais nous, com el Teatre Fortuny, l'Estació Enològica i Cal Massó. A més, s'ha decidit fer una contribució extraordinària de 3.800 euros solidaris que s'han lliurat a la Fundació Esclerosi Múltiple de Reus.

Entre les actuacions, hi ha hagut la del Duo Miró, al Círcol, la dels After Dark, a l'Estació Enològica, o la d'Amparo Lacruz, a l'Institut Pere Mata. Enguany s'ha comptat també amb la coorganització de l'Associació de Concerts de Reus.

El cicle, que uneix qualitat artística amb espais patrimonials, ha tingut un pressupost de 25 mil euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades