Back to top

El "Vermut Miró Gran Reserva Especial" aconsegueix el Vinari d’Or al millor Vermut per a còctels 2020

Aquest nou producte, elaborat per Vermuts Miró, va ser un dels principals que es va presentar a la 6ena edició de l’entrega de premis Vinari que es va celebrar el dia 9 de juliol a Terrassa
vermut

La 6ena edició de l’entrega de premis Vinari es va celebrar el dia 9 de juliol a Terrassa, de la mà de la directora de Vadevi, Margalida Ripoll. Entre les categories premiades es troba el Millor Vermut per fer còctels, distinció atorgada pel Club de Barmans de Catalunya, del qual ha resultat guanyador el nou Vermut Miró Gran Reserva Especial, juntament amb el Vermut Cisa Blanc.

Vermut Miró Gran Reserva Especial Des dels seus inicis, el vermut ha estat el principal producte elaborat per Vermuts Miró. La seva gran gama de vermuts, encapçalada pel Miró Roig i seguida per les varietats Miró Blanc i Extra Dry, conté fórmules originals que fan d’aquesta beguda un producte emblemàtic, inimitable, únic i exquisit.

Origen del Vermut Miró Gran Reserva Especial

vermut

Amb el pas dels anys, i seguint sempre les fórmules originals de la Família Miró, s’elabora el Miró Reserva, creat després d’un llarg procés de maceració amb una extensa varietat d’herbes naturals, combinades en perfecta sintonia.

Es aquí on trobem l’origen del nou Vermut Miró Gran Reserva Especial. Va ser quan, revisant anotacions que el Sr. Miró guardava dels seus inicis professionals, entre receptes i coupatges, van descobrir que existia una altra fórmula de vermut reserva, a banda de la tradicional.

Partint de la base d’aquestes anotacions, conservant l’essència de la seva fórmula original i temps de maceració, i adaptant-la als estàndards de qualitat que caracteritzen els seus vermuts, neix el Vermut Miró Gran Reserva Especial.

Aquest nou vermut destaca por la seva intensitat, el seu gran volum en boca, la seva gran complexitat i caràcter i el seu equilibri en aroma i sabor.

És la primera vegada que aquest vermut ha vist la llum, però els seus resultats han superat les expectatives amb escreix. S’ha constatat que no sols es pot apreciar el seu magnífic sabor prenent-lo sol, si no que també ha demostrat acompanyar a la perfecció els còctels més sofisticats.

premi

Per aquest motiu, la família Miró se sent orgullosa d’haver aconseguit el premi Vinari d’Or atorgat pel Club de Barmans de Catalunya. Parlem d’un vermut que encara no es troba al mercat, però que ja compta amb aquesta distinció i del que s’ha rebut immillorables crítiques pels que l’han tastat.

Aquests són els orígens d’un Gran Vermut, una fórmula original del Sr. Miró, amb el que s’ha decidit retre-li homenatge. Nou Còctel Donzell Durant la gala d’entrega dels Premis Vinari s’ha fet referència a la importància i notorietat del vermut en la elaboració de còctels.

Per aquest motiu, s’ha elaborat un còctel especial per aquesta ocasió, anomenat “Donzell”, prenent el nom de la característica planta que li dona el gust i aroma indispensable al vermut.

Ingredients del 'Donzell'

De la mà de la millor barman de Catalunya, Mariona Vilanova, els assistents a la gala han pogut degustar el nou còctel Donzell, del qual la recepta consta dels següents ingredients:

  • 30 ml. Vermut Miró Gran Reserva Especial
  • 25 ml. Vermut Cisa Blanco
  • 15 ml. Bonanto – Ultimate Aperitiu
  • Twist de llimona

Elaboració del 'Donzell'

Posar un parell de glaçons de gel en un got ample i afegir tots els ingredients. Barrejar- ho tot bé i aromatitzar-ho amb un twist de llimona.

Paraules clau:

Notícies relacionades