Back to top

El Vermut Miró Roig, reconegut com el millor vermut dels clàssics

El vermut Miró Roig ha estat premiat amb el vinari d'or i el Miró Rojo fusión amb el vinari de plata en la categoria d'Altres Estils.
Vermuts Miró Premis Vinari

Els Premis Vinari dels Vermuts Catalans ja tenen guanyadors de l'edició 2018. El certamen ha premiat 12 referències distribuïdes en quatre categories: vermuts blancs, vermuts negres, vermuts reserva i vermuts d'altres estils. Dins de cada categoria s'atorguen tres premis diferents: vinari d'or, de plata i de bronze. Vermuts Miró ha tingut un gran èxit en aquest certamen, emportant-se el premi vinari d'or gràcies al seu vermut Miró Roig. Tanmateix, ha estat guardonat també amb el vinari de plata en la categoria d'Altres Estils, gràcies al vermut Miró Rojo fusión.

Vermuts guardonats amb premis vinari

El Vermut Miró Reserva Etiqueta Negra va ser premiat al 2016 amb el Vinari d'Or. Durant la trajectòria dels Vinari, també han estat premis el Vermut Miró Blanc amb el Vinari de Plata (al 2016), el Vermut Miró Roig amb el Vinari de Bronze (al 2015) i el Vermut Rojo Fusión amb el Vinari d'Or en la categoria d'Altres Estils de Vermut (2017). També va ser premiat l'any passat el Miró Reserva Etiqueta Negra amb el Vinari de Bronze.

"Estem molt contents de rebre aquest reconeixement que posa novament en valor la tradició d'un producte com és el Vermut Miró Roig, el més clàssic dels vermuts", ens diu Carles Prats, Director General de Vermuts Miró.

Recordar també que fa un dies Vermuts Miró va rebre el prestigiós segell de qualitat 'International Taste & Quality Institute (iTQi), un reconeixement internacional que s'atorga als productes d'alta qualitat.

Vermuts Miró als Premis Vinari

Els Premis Vinaris són atorgats per un jurat que després de tastar a cegues els diversos tipus de vermut i destil·lats, posa nota a les referències que participen en el concurs. Estan organitzats pel portal Vadevi i compta amb el compta amb el suport de l’Agència Reus Promoció i la col·laboració de la marca de sifons, Sanmy-Geiser, de l’Associació Catalana de Sommeliers, el Club de Bàrmans de Catalunya, Gràfiques Varias i Time Out.

Paraules clau:

Notícies relacionades