Back to top

Un vermut reusenc, escollit el millor de Catalunya

Vermut Miró Gran Reserva, l'última novetat de l’empresa reusenca, ha estat guardonat com el millor en els 7ns Premis Vinari dels vermuts catalans.

Vermut Miró Gran Reserva ha estat escollit com el millor vermut de Catalunya 2021 després d'endur-se el premi medalla Gran or i la millor puntuació. Així s'ha confirmat en la Gala dels 7ns Premis Vinari Vermuts Catalans que s'ha dut a terme aquest dijous al matí al Restaurant Vermut Rofes de Reus.

Aquests, presentats per l'actor Fermí Fernández, van néixer amb la voluntat de posar en valor un producte tradicional del país, com és el vermut, elaborat en diversos cellers catalans seguint diferents fórmules i estils. També s'han premiat els millors blancs, negres, reserva, d'altres estils i al millor vermut per a còctels.

La regidora de Projecció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, ha explicat que "ha sigut molt difícil triar els guardonats perquè cada vegada la qualitat dels vermuts catalans és més elevada".

Hi han participat 68 marques diferents

Enguany, com en l'edició passada, el concurs ha comptat amb la participació de 68 marques de vermuts diferents d'arreu de Catalunya. Les puntuacions han sortit de la barreja de les opinions del jurat qui va tastar els vermuts a cegues, valorant el color, la textura, el gust i l'olor i, també una votació popular.

Paraules clau:

Notícies relacionades