Back to top

El Vermuting Cambrils ve acompanyat d'una tapa

Cambrils acull del 17 de maig al 3 de juny la segona edició del Vermuting. La proposta gastronòmica canvia el seu format inicial i ofereix un vermut acompanyat d'una tapa pel preu de 3 euros. 26 establiments, entre bars i restaurants, participaran en aquesta segona edició.
Vermuting Cambrils

Les patates i les olives es queden enrere per donar pas a la segona edició del Vermuting Cambrils que enguany renova el seu format i ofereix el tradicional vermut Miró acompanyat d'una tapa. Els 26 establiments participants oferiran el Vermuting per 3 euros a partir del 17 de maig fins al 3 de juny. Els bars i restaurants han passat un control de qualitat a través del qual només sis d'ells participaran a la final del concurs que se celebrarà a la desena edició de la Fira del Vi.

El format també presenta novetats respecte a la primera edició. I és que alguns dels restaurants participants oferiran en els seus menús, diferents plats on el vermut hi té un protagonisme especial. La gelateria Antoni Sirvent també se suma al Vermuting i durant aquests dies posarà a la venda un sorbet de vermut mediterrani. Unes accions que volen impulsar la gastronomia cambrilenca un cop finalitzin les jornades dels fideus rossos.

Paraules clau: