Back to top

Vermuts Miró guanya 4 medalles a l’International Wine Challenge

Una de les competicions vinícoles més importants i amb més prestigi a nivell mundial

L’esdeveniment, que celebra el seu 37è aniversari, es regeix per un rigorós procés de selecció on s’avalua cada producte, jutjant la seva qualitat, estil i collita.

Abans d’escollir els guardonats, es duu a terme un tast on participen, almenys en tres ocasions, un mínim de 2 grups de jurats. Posteriorment, dos co-chairs verifiquen els resultats del quadre amb una tast definitiu.

Cal destacar que Vermuts Miró ha estat l’únic vermut d’Espanya que ha aconseguit ser guardonat dins de l’International Wine Challenge i ho ha fet amb els quatre productes presentats: Miró Reserva, Miró Blanco, Miró Roig i Miró Extra Dry.

El jurat està conformat per experts de la indústria vinícola internacional, responsables comercials, compradors i Masters of Wine que participen any rere any en la tasca de trobar els productes vinícoles amb major qualitat a escala mundial.

Entre les notes de tast, els membres del jurat de l’International Wine Challenge, han descrit el Miró Reserva com “Caoba profunda, sàlvia de nous i majorana, amb bona profunditat i viva acidesa”, “Llavor de mostassa i nous. Subjacent pell de cítrics caramel·litzada” per al Miró Roig, “Herbaci amb sabor a angèlica, saba pura, estragó i un dolç acabat” per al fresc Miró Blanc i “Herbaci, malvàcies, fonoll i anís. Simple i elegant” per al Miró Extra Dry. Juntament amb l’International Taste Institute de Brussel·les i el Frankfurt International Trophy, amb aquest, són tres els certàmens internacionals al 2021 que han reconegut la qualitat dels productes Miró.

Paraules clau:

Notícies relacionades