Back to top

Vermuts Miró lliura 5.050 euros a la Lliga Contra el Càncer

Aquesta quantitat és la recaptació dels concerts de l’edició 2019 del cicle de concerts 'Vermusic', que ha reunit prop de 1.100 persones
lliga cancer

Vermut Miró ha lliurat aquest dilluns 5.050 euros a la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquesta és la xifra recaptada en els set concerts solidaris del Vermusic 2019, el cicle de concerts en espais singulars de Reus que s’ha desenvolupat des de la primavera a la tardor organitzats per Vermuts Miró amb el suport de l’Ajuntament de Reus.

L’acte de lliurament dels diners recaptats pel Vermusic a la Lliga Contra el Càncer s’ha fet a les instal·lacions de Vermut Miró de Reus. La presidenta de l’empresa, Remei Prats, acompanyada del director de Vermuts Miró, Josep Sentís, ha fet el lliurament d’un xec amb l’import de la recaptació dels concerts a Maria Rosa Borràs, presidenta local de la Lliga Contra el Càncer, que ha agraït aquesta nova col·laboració en nom de l’entitat que lluita contra aquesta malaltia.

Projectes d'investigació

Els diners recaptats es faran servir per diversos projectes d’investigació que està realitzant l’Hospital Universitari Sant Joan Reus amb el suport de la Lliga Contra el Càncer.

Un total de 1.100 assistents

La setena edició del Vermusic 2019 ha portat a la ciutat de Reus les actuacions de Formiga & Cigale, a Mas Calvó; Marcelo Mercadante Trío, al Círcol; Line Up Quintet, a l’Institut Salvador Vilaseca; Agartha Flamenco, a l’Estació Enològica; Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach a l’Institut Pere Mata; Carola Ortiz Quartet, a Cal Massó i Anna Roig & Alex Cassanyes Big Band Project, al Teatre Fortuny.

En total, han estat prop de 1.100 les persones que han assistit a aquests set concerts. Des de Vermut Miró es valora molt positivament l’èxit d’aquesta convocatòria i l’acceptació del públic de la capital del Baix Camp.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades