Back to top

El Vespa Club Reus inaugura nou local

Es tracta d’un espai més gran i reformat, al carrer de Roig i Soler, que permetrà donar més anys de vida a aquesta entitat.

El Vespa Club Reus és una entitat sociocultural i esportiva fundada l’any 1955 a Reus i recuperada el 2002 per un grup d’amics aficionats al món de la moto clàssica, i sobretot a les Vespas i les Lambrettes. Han viscut vint anys al carrer Sant Lluís número 16 i, ara, han aconseguit establir-se en un nou local més ampli i reformat al carrer de Roig i Soler de Reus, que els permetrà continuar trobant-se i organitzar activitats de tota mena.

L’objectiu del club, en un inici, va ser el de donar valor a la recuperació de vehicles antics, procurant fer ells mateixos les reparacions i restauracions, per tal de recuperar el vespisme que havia imperat a la ciutat. A poc a poc, l’entitat es va anar fent gran i, actualment, compta amb 372 socis que fan especials cadascuna de les trobades.

El retorn: tornar a treure les motos

Amb la pandèmia van optar per la prudència i han estat aturats gairebé dos anys. De fet, la primera sortida postpandèmica es va celebrar el passat mes d’octubre. Asseguren que, durant tot aquest temps, han preparat activitats per poder tornar a treure les motos aviat, també de la mà d’altres entitats de la ciutat i d’altres Vespa clubs del territori, com el de Tarragona, Riudoms o les Terres de l’Ebre. De cara a l’any vinent, també esperen poder recuperar la celebració de la Fira Epocauto.

Paraules clau:

Notícies relacionades