Back to top

Un vi solidari per reafirmar un projecte social

La cooperativa Falset Marçà i el Taller Baix Camp han impulsat una campanya solidària com a resultat d'un projecte de col·laboració entre les dues entitats ara fa 5 anys on usuaris del Taller Baix Camp ajuden en el manteniment i la productivitat de vinyes de la zona.

Ètim Syrah és el Vi solidari impulsat des de la Cooperativa Falset Marçà i el Taller Baix Camp, fruit d'una col·laboració iniciada ara fa 5 anys. El projecte té diversos objectius; per una banda, el de mantenir productives vinyes de la zona i per l'altra, oferir llocs de treball a persones amb discapacitat i altres col·lectius amb risc d'exclusió social. De fet, actualment el Taller Baix Camp gestiona 13 hectàrees de vinyes oferint fins a 13 llocs de treball en època de verema a usuaris del Taller Baix Camp.

L'Ètim Syrah és un dels vins més singulars de la Cooperativa de Falset Marçà on part del raïm amb el qual s'elabora prové de les finques que gestiona el Taller Baix Camp. Amb la campanya engegada pel celler es farà un donatiu per cada ampolla venuda.

cooperativa Falset Marçà i el Taller Baix Camp

Els beneficis obtinguts amb aquesta campanya els destinarem a l'adquisició d'ajudes tècniques i elements adaptats d'ús quotidià per a persones amb discapacitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades