Back to top

Viatge musical a través de les emocions

L'Institut Salvador Vilaseca ha presentat el musical 'Així sóc jo', un espectacle amb guió original que tracta les emocions adolescents.
L'Institut Salvador Vilaseca ha presentat el musical 'Així sóc jo', un espectacle amb guió original que tracta les emocions adolescents.

Les emocions. Aquest ha estat el tema principal del musical 'Així sóc jo', a càrrec de l'Institut Salvador Vilaseca. Un espectacle amb guió original en què alumnes de tercer i quart de l'ESO s'han convertit en veritables actors i actrius, deixant el públic sorprès amb el seu talent. El musical ha comptat amb la col·laboració de l'Escola de Dansa Núria Díez i el Conservatori de Música de Reus per poder fusionar interpretació amb música i dansa. Una unió entorn de les emocions adolescents que s'ha treballat des d'inicis de curs. "Hi han participat 75 persones en total, és un projecte gran que conjumina diferents centres", diu la professora de música de l'Institut Salvador Vilaseca, Maria Carme Duran.

Actuacions musicals, esquetxos sobre bullying, les pors o fins i tot la ira. Per a molts d'ells era la primera vegada que pujaven a un escenari, i fer-ho els ha aportat valors com la confiança i la creativitat. "El primer és que aprenguin valors, hàbits i que perdin la por a l'escenari i a parlar en públic", explica la professora d'arts escèniques de l'Institut Salvador Vilaseca, Elena Palomo. "Fa descobrir coses que tens amagades i que potser no saps treure, i ajuda a expressar-te i a dir coses", reconeix la directora de l' Escola de Dansa Núria Díez, Núria Díez.

L'institut ha volgut aprofitar l'espectacle per convertir-lo en una causa solidària, i ha destinat els ingressos de les entrades de les dues sessions al Club Esportiu Alba d'esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Paraules clau: