Back to top

Viatjar a través dels llibres

Encara que no puguem viatjar podem aprofitar el confinament per descobrir món de manera telemàtica. La Núria i el Lluís del Va com Va ens recomanen tres llibres per conèixer nous mons, noves cultures i aprendre mentre desconnectem i evadim la nostra ment.
llegir

Sota el cel de Tushita

cel

Sota el cel de Tushita" de l'escriptor i editor català Enric Soler, un llibre escrit com a relat d'un viatge al Ladakh, "el petit Tíbet de l'Índia".


La sombra de la ruta de la seda

rutaseda

"La sombra de la ruta de la seda", de Colin Thubron, un dels millors escriptors de literatura de viatges, amb una prosa rica i bella, narra un viatge al llarg de la ruta terrestre més llarga del món.


Los caminos del mundo

camino

"Los caminos del mundo", de Nicolas Bouvier. Un clàssic de la literatura de viatges que narra les impressions d'un jove que als 25 anys inicia un viatge des de l'ex-Iugoslàvia fins a la frontera amb l'Índia.


Tres tasses de te

tres tasses te

"Tres tasses de te", de GregMortenson i David Oliver Relin, una història real viscuda per l'escalador Greg Mortenson que, el 1993 va sobreviure a un accident al K2 i va ser acollit i curat en una vila paquistanesa. Com a mostra d'agraïment, en Greg va prometre que tornaria i que construiria una escola. 


Hacia cualquier otra parte

llibre

"Hacia cualquier otra parte", de Jorge Sierra, un jove de 25 anys que acaba de recórrer el món amb el seu "Naranjito", un 2cavalls del 79. Aquí podeu trobar els vídeos d'aquest autor on narra el viatge. 


Desde el Monte Santo

montsanto

"Desde el Monte Santo", de William Dalrymple, un viatge iniciat per l'autor el 1994 per l'est de Turquia, Síria, Jerusalem, Jordània, el Líban i Egipte, seguint la ruta realitzada el 587 per dos monjos per les costes del Bòsfor, Bizanzi i Egipte, quan ja es presagiava la caiguda de l'imperi bizantí d'Orient.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades