Back to top

Víctor Oribe es retira

El mitjapunta del Reus deixa el futbol per motius laborals. Tot plegat, després d'una carrera prolífica on ha arribat a guanyar el premi de millor jugador nacional de la Tercera Divisió.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

Víctor Oribe, nascut a Mont-roig del Camp el 1989, va ser el fitxatge estrella del "mercat d'hivern" del Reus FCR el curs passat. El mitjapunta va ser anunciat pel club ganxet el 18 de gener, i només deu mesos més tard, l'entitat ha oficialitzat la seva retirada: aquest dissabte, el 10 roig-i-negre disputarà el seu últim partit de futbol contra el Prat. Amb 34 anys, Oribe ha decidit penjar les botes per motius laborals, després d'una llarga trajectòria marcada per les nou temporades i mitja al FC Vilafranca, amb qui va marcar 85 gols i es va convertir en una autèntica llegenda. 

Arribar i moldre

L'ambició del projecte del Reus FCR, que tenia l'objectiu de pujar a la Tercera Federació, va cridar l'atenció d'un Oribe que va demostrar la seva qualitat des del primer moment: en disset partits jugats (catorze dels quals com a titular), el mont-rogenc va marcar set gols i va repartir diverses assistències. Enguany, dels deu partits que ha pogut jugar (se n'ha perdut alguns per motius laborals), Oribe ha estat titular en tots i ha marcat una diana. D'aquesta manera, Víctor Oribe posa punt final a una carrera que va iniciar a la Pobla de Mafumet, que va passar pel Nàstic, el Prat i el mateix Vilafranca. Un jugador diferencial i de categoria superior que ha arribat a ser el millor futbolista nacional de la Tercera Divisió

Comiat a l'Estadi

El Reus-Prat d'aquest dissabte (19:00 h) serà el darrer compromís de Víctor Oribe, que es podrà retirar a casa davant de l'afició ganxeta. Amb el comiat del mitjapunta, el conjunt de Marc Carrasco es queda amb vint jugadors, després del fitxatge de Cesc Martínez. El club està sondejant el mercat per continuar reforçant la plantilla, i en els pròxims dies es podria anunciar alguna novetat més.

Paraules clau:

Notícies relacionades