Back to top

Victòria autoritària dels Dragons a Alemanya

L'equip dirigit per Andrew Weidinger arranca el curs de la millor manera possible, amb un triomf contundent a Stuttgart (9-38).

Millor no podia començar la temporada pels Dragons. Partit rodó de l'equip reusenc, que des d'un bon inici ha buscat la victòria al camp de l'Stuttgart Surge. El quarterback Zack Edwards, amb una cursa curta, ha estat l'encarregat d'anotar el primer touchdown del duel i del curs. Una acció que ha anat acompanyada d'un extrapoint aconseguit per Tavecchio (0-7).

La superioritat de l'equip dirigit per Andrew Weidinger s'ha accentuat fins al descans. Benjamin Plu i Kyle Sweet amb un touchdown cadascú, Alejandro Fernández amb un pick six (interceptant la pilota i portant-la fins a la zona de puntuació), un safety i els extrapoints de Tavecchio han deixat el duel encarrilat a la mitja part (0-29).

Superioritat dels Dragons 

A la represa el Surge ha pogut estrenar el marcador amb un safety (2-29). La franquícia de Bart Iaccarino ha respost amb un touchdown de Sweet i el corresponent extrapoint de Tavecchio (2-36). Uns touchdowns assistits, naturalment, per Zack Edwards. La bona pressió dels Dragons ha provocat un nou safety a favor (2-38). Abans del final, els locals han interceptat una pilota i han anotat un pick six (9-38). 

Triomf de valor dels Barcelona Dragons en el primer partit del curs a l'European League of Football. La setmana vinent l'equip tornarà a Alemanya, en aquesta ocasió per jugar contra l'Hamburg Sea Devils.

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

Paraules clau:

Notícies relacionades