Victòria contundent del Reus FC Reddis a l'estadi municipal

L'equip roig-i-negre, que avui debutava a l'Estadi Municipal després dels treballs de millora de la gespa, s'ha imposat al Sarrià per 4 a 0 i se situa líder de grup.

El Reus FC Reddis aconsegueix els tres punts a la tercera jornada de Primera Catalana, en un partit que ha dominat clarament.

Pol Benito ha marcat l'única diana de la primera part, i ho ha fet des del punt de penal, i des de la mateixa pena màxima ha arribat el segon gol del Reus, ja al minut 48, obra de Josep Ramon Sardà. En un duel controlat d'inici a fi pels ganxets, el mateix Benito ha fet el tercer amb una rematada de cap, mentre que Modest Notario ha posat la cirereta del pastís amb un xut ras des de l'interior de l'àrea. Tres de tres pel Reus que se situa com a líder en solitari del seu grup.