Victòria del Reus Deportiu Miró contra un Girona lluitador

El Reus Deportiu Miró suma la segona victòria a l'Ok Lliga després d’imposar-se per un contundent 4 a 8 a la pista del Girona.

Golejada del Reus Deportiu Miró contra el Girona a domicili, que ha vençut per 4 a 8. El partit, però, no ha estat tan plàcid com podria semblar pels resultats. I és que els de Jordi Garcia han tingut moments de patiment i amb un marcador advers, mentre que el Girona ha lluitat fins al final.

Duel igualat durant bona part del partit

El marcador ha pujat molt d'hora per la part ganxeta, quan a mig minut del matx el capità Joan Salvat ha enviat una pilota als fons de la porteria. Els següents minuts han transcorregut sense gaires atacs ni perills per part dels dos equips. Fins que dos gols del Girona, separats per 5 minuts de partit, han capgirat el resultat. L'empat ha arribat poc abans de la mitja part, amb un gol de Marc Julià de falta directa que ha posat el marcador 2 a 2.

La segona part ha començat amb un gol del roig-i-negre Romà Bancells. Però l'empat no ha tardat a arribar, i poc després el Girona s'ha tornat a posar per davant amb un gol de falta directa provocada per Marc Julià, que ha vist targeta blava perquè protestat per una suposada falta sobre Raúl Marín que l'àrbitre no ha assenyalat (4-3).

Un final de domini reusenc

A partir d'aquí ha començat el festival golejador per part de l'equip reusenc. Àlex Rodríguez ha estat l'encarregat de tornar l'empat al marcador, i els autors dels següents gols roig-i-negres han estat Raúl Marín, Marc Julià, Joan Salvat i, novament, Raúl Marín, posant el marcador final en el 4 a 8