Back to top

Victòria a domicili dels Dragons a Colònia

Després d'una setmana de descans, aquest cap de setmana ha tornat la Lliga Europea de Futbol Americà. Els Dragons s'han desplaçat fins a Colònia, on han aconseguit una nova victòria: la setena de la temporada.

Setena victòria de la temporada pels Barcelona Dragons, aquest cop contra els Centurions de Colònia i a domicili. Els reusencs no van arrancar el partit amb bon peu, i aviat van veure com els amfitrions obrien el marcador amb un touchdown de Louis Geyer. Al segon temps, Mario Flores va ser l'encarregat d'igualar la situació pels Dragons i Kyle Sweet els va fer posar-se per davant, amb un nou touchdown.

En tornar del descans, el temps es va anar consumint sense canvis al marcador. Abans d'arribar al quart temps, els reusencs van eixamplar les diferències amb un touchdown de Mario Flores, i els darrers minuts del partit van estar marcats per un apropament dels alemanys, que va acabar en fracàs gràcies al touchdown final de Toni Montón. Amb aquesta, els d'Andrew Weidinger mantenen la diferència de dues victòries amb els Rhein Fire, que també van obtenir la victòria davant dels Istanbul Rams.

Paraules clau:

Notícies relacionades