Victòria insuficient del Reus a la Lliga Catalana

Els roigs-i-negres capgiren un marcador advers (0-2), però no serveix per jugar les semifinals de la Lliga Catalana.

Un Reus jove, amb fins a cinc jugadors del filial, el júnior i el juvenil, ha plantat cara contra l'Igualada en el darrer partit de la fase de grups de la Lliga Catalana. Els roigs-i-negres necessitaven una victòria per tres gols de diferència per disputar la final a quatre de la competició. Un repte que s'ha complicat quan Aleix Marimón i Nil Cervera han situat el conjunt igualadí per davant en el marcador (0-2).

Els de Jordi Garcia ho han intentat, a través de diverses jugades individuals de mèrit de David Gelmà -principal amenaça roig-i-negra durant el primer temps-. L'ocasió més clara ha arribat des de la pala de Ferran Giménez, que ha enviat una bola al ferro. Quan faltaven cinc minuts per al descans, el mateix Gelmà ha reduït les distàncies en el marcador (1-2).

A les portes de les semifinals

A la represa, Bernat Yeste ha ampliat l’avantatge visitant (1-3). Aleshores, el Reus ha aconseguit l’empat des de la bola aturada: Gelmà de penal i Salvat de falta directa (3-3). El jove Òscar Bonillo ha capgirat el marcador amb un gran gol des de fora de l’àrea (4-3).

En un final de partit calent, i que ha comptat amb un arbitratge discutible per ambdues bandes, Salvat ha fet el cinquè des de la directa (5-3). Faltant 30 segons pel final, l’Igualada ha tingut el quart des de la directa, però Càndid Ballart l’ha aturat. Un Ballart que ha entrat per una blava a Martí Zapater per acumulació d’avisos.

Tot i la victòria, el resultat final classifica l’Igualada i deixa el Reus fora de la Lliga Catalana per només un gol de diferència.