Victòria de la Fundació en el seu debut a Primera

La Fundació Futbol Base Reus ha començat la seva aventura a la Primera Catalana, amb un triomf de prestigi al camp del Ribes (0-2).

L'estrena de la Fundació a la Primera Catalana no era fàcil. Les roigs-i-negres van desplaçar-se fins al camp del Ribes, equip que l'any passat va acabar la lliga a la part alta de la classificació i que està cridat a lluitar per l'ascens. En el minut 15 de la primera part, Isa Margalef va fer el primer gol de la Fundació.

Poc abans del descans, les locals van estar a punt d'assolir l'empat amb un xut que va topar amb el travesser de la porteria de Gemma Rius. Tot i això, les reusenques van sentenciar el duel a la primera part amb el segon gol d'Isa Margalef.

Amb aquesta primera victòria, la Fundació se situa sisena de la Primera Catalana. Aquest cap de setmana havien de debutar a casa, però els treballs a la gespa de l'Estadi ho impedeixen, i tornaran a jugar fora, al camp del Sant Cugat.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix