Victòria memorable en el retrobament amb l'afició (3-0)

El CD Riudoms ha aconseguit un sòlid triomf contra l'Agrupació Deportiva Son Sardina, un rival d'alt nivell a la Primera Nacional. A més d'assegurar-se els 3 gols a la primera part, les del Baix Camp han brillat en defensa i no han encaixat cap gol

Al futbol, l'afició és el jugador número 12 i feia setmanes que el CD Riudoms no podia comptar-hi. Aquest diumenge, el públic ha tornat i les riudomenques han honorat els aficionats amb una de les victòries més defensades de la temporada.

El conjunt de Raúl Lucha ha estat capaç d'imposar-se ja a la primera meitat del duel, tot aprofitant la mala ratxa que arrossegava l'equip balear. Joana Roig ha estrenat el comptador al minut 7, després d'una jugada en solitari. La segona diana ha estat obra de Cristina Becerra i Joana Roig, en una altra de les seves exhibicions en l'u contra u, ha marcat el definitiu 3 a 0 pocs minuts abans de la mitja part.

Jornada sense encaixar

A més de l'èxit en atac, el CD Riudoms ha destacat per estratègia defensiva, que portava estudiada de casa meticulosament. Han construït un mur infranquejable davant la porteria de Brígida Llevat que, per cert, s'ha reincorporat aquesta jornada a la competició després de ser baixa diverses setmanes. Si bé el segon acte no ha estat tan plàcid com el primer, un triple canvi a l'onze local que ha renovat energies els ha permès mantenir el resultat més que satisfactori fins al xiulet final.

El Club Deportiu Riudoms acumula ja 5 jornades sumant a la classificació i comença a fer mèrits per a la permanència. Sobre l'increment de públic a l'estadi respecte a altres ocasions i després de molts partits a porta tancada, Lucha ha apuntat que "quan et prohibeixen una cosa, tens més ganes de fer-la".