Victòria patida a Vilafranca

El Reus ha capgirat el partit al segon temps (1-0 a l’1-3). Tot i això, ha patit per sumar els tres punts.

Partit trampa i incòmode del Reus a Vilafranca. Els locals, cuers amb un sol punt, han començat el duel amb un ritme elevat al davant, i sense deixar pensar als roigs-i-negres en atac. Tot i les dinàmiques i realitats diferents d'ambdós conjunts, tant els de l'Alt Penedès com els del Baix Camp necessitaven guanyar.

En uns primers minuts de control local, en qüestió de vint segons hi ha hagut dues targetes blaves. Pablo del Río ha perdonat la blava que ha vist Ferran Giménez; i poc després, Joan Salvat ha provocat una targeta que Marc Julià ha enviat al ferro per partida doble: després de fer estirar Xus Fernández i en el posterior refús. En la segona opció l'olotí ha rebut un penal clar de del Río que els àrbitres no han xiulat.

Amb el tres contra tres, el Vilafranca s'ha avançat en el marcador gràcies a un gran gol de del Río, que ha enviat la bola a l'escaire de Martí Zapater (1-0). Amb l'avantatge pel Vilafranca s'ha arribat al descans

El Reus remonta

Els de Jordi Garcia han començat la segona part amb la desena falta en contra, una directa i el refús que Zapater ha aturat. La desena del Reus, executada per Compagno, tampoc no ha entrat.

Un golàs de Joan Salvat i una diana de Checco Compagno han situat els roigs-i-negres per davant (1-2). Una blava sobre l’italià l’ha aprofitada Diego Rojas per fer el tercer amb un gran gol (1-3).

El Vilafranca ha continuat aproximant-se a la porteria ganxeta, i en una bola punxada des del mig de la pista, els locals han fet el segon mitjançant Arnau Ribas (2-3).

Triomf patit

A menys d’un minut pel final, Aragonès ha vist una blava i Zapater ha evitat l’empat de del Río. Victòria treballada dels ganxets, que han deixat enrere una ratxa de dos empats i una derrota. El Reus és el tercer de la classificació, i aquest dissabte rebrà la visita del Liceo al Palau d’Esports (21 h).