Back to top

'Mi vida con el bicho', la realitat del càncer de mama

La reusenca Alina Ballester ha il·lustrat el llibre on, l'autora Steffi Mallebrein, explica la seva experiència amb el càncer de mama.

'Mi vida con el bicho' és un llibre que explica la història de com la mateixa autora, Steffi Mallebrein, ha viscut i superat en dues ocasions el càncer de mama. Segons l'autora, "explicar tot el que em passava era com la meva teràpia". L'objectiu de transmetre la seva experiència era fer veure a totes aquelles persones que pateixen la malaltia que no estan soles.

Una de les frases més destacades del llibre és "el càncer no és de color de rosa, és de color caca" i amb això Mallebrein ha volgut mostrar la realitat d'aquesta malaltia, on no només tenen a veure les quimioteràpies o radioteràpies, sinó que va molt més enllà.

Llibre mi vida con el bicho

A aquest relat, la reusenca Alina Ballester, ha dedicat les seves il•lustracions que plasmen cadascuna de les vivències de l'autora. Les estrelles han estat el toc especial de les il·lustracions, pel simbolisme que tenen segons destaca la reusenca.

Paraules clau:

Notícies relacionades